Luisteren via streaming

De laatste tijd krijgen we geregeld noodkreten van luisteraars die ons melden dat ze hun Radio Minerva niet meer kunnen beluisteren via het internet. Er zijn zoveel manieren om te luisteren naar onze streaming dat het onbegonnen werk is om al die apps en websites één na één te testen en te contacteren als er iets niet werkt. Maar we doen graag een poging om jullie een lijstje voor te schotelen van apps waarmee het wel lukt.

Het valt ons wel op dat de meeste problemen zich recentelijk voordoen met internetradios van het merk Imperial. Geen kwaad woord over dat toestel maar mogelijk heeft de fabrikant een update doorgestuurd via het internet.
Heb je zo'n internetradio dan is het misschien aan te raden om je preselectie van Minerva eruit te halen en opnieuw in te stellen.  

Als je dus zelf naar Radio Minerva luistert via een app op je telefoon of een website op je PC of Mac, laat het ons dan weten. Stuur ons een mailtje en dan zetten wij jouw site of app mee in het overzicht. Alvast bedankt.

Ondertussen hebben we al contact gehad met een beheerder van één van de meest gebruikte databases voor internetradios en daarin werden onze gegevens gecorrigeerd.

Overzicht van gekende streamingdiensten

  1. Via onze website op de homepagina en de knop "luister live"
  2. Via de website van Radioplayer.be, ook als app op je telefoon of tablet
  3. Heb je Sonos speakers ? Ook via hun Sonos radio zijn we te beluisteren
  4. www.radio-belge.be geeft als extra ook de nummers weer die gespeeld worden.
  5. Via radiosonline kan je ons ook beluisteren op je PC als Windows mediaplayer hebt.