Minerva mag blaaive!

Op zaterdag 16 juli 2022 kreeg Wilfried in zijn programma Café Minerva bezoek van minister-president Jan Jambon, minister van media Benjamin Dalle en Antwerps burgemeester Bart De Wever.
Minister Dalle kwam persoonlijk vertellen dat de zes lange maanden van spanning en onzekerheid voor onze Radio Minerva voorbij waren. Ons dossier kreeg de beste score en dus mogen we blijven uitzenden op "onze" 98.0 FM
Herbeluister hier het interview.

De Top 1000 van 2022

Nog

en dan is het zover.
Nu op Minerva
Continu muziek
Agenda

Te gast: Lady Linn
zondag 14 augustus 2022

Te gast van 14u00 tot 16u00

Agenda

Minerva danst!
woensdag 17 augustus 2022

Swing & Jive avond

Wat vind je van onze snoepplaat?
Geef jouw mening over de snoepplaat van deze week.
Dennis van Aarssen
I Can't Make This Right
 (20%)
 (80%)
Radio Minerva in de media
Radio Minerva behoudt dan toch uitzendvergunning
Gazet Van Antwerpen (18/07/2022)
Radio Minerva Groot Gala

Radio Minerva viert ...

Tramlijn 98

Bekijk de foto&# ...

Gastenboek

Eén van de laatste berichten

Beste allen, Wat ik de laatste tijd denk is dit: Eigenlijk is radio Minerva de enige radio bij mijn weten die nog een echte radio zender is zoals het moet en hoort, en wel om deze redenen: - een vast programma elke dag, - weinig reclame, - geen "gezever" tussen de platen door, en als er toch gepraat wordt is het geestig, bondig en interessant, - geen tel spelletjes waar ze mensen opbellen en een hoop onzinnige vragen stellen, zoals Filip Geubels ooit in 1 van zijn shows zei: "wat kan mij dat nu schelen dat er ergens nog iemand zit te luisteren en in zijn tuin aan werken is", - en op technisch vlak voor zover ik kan constateren ook volledig in orde, geen overmodulatie maar de toegestane 15kHz zwaai (is 30%), wat vele anderen niet doen. Dat we sommige programma's of platen liever horen dan anderen is normaal er is voor elk wat wils. Ziezo, dat schoot me een paar dagen geleden te binnen en zo vind ik het perfect. Radio zoals radio moet zijn. Groeten aan iedereen.

Beluister de laatste nieuwsuitzending

Lid worden

De beste manier om je favoriete zender te steunen is lid worden, doe het vandaag nog.
Beluister het cursiefje van Marc